Menjava pnevmatik Celje

Menjava pnevmatik Celje so besede, ki vas najverjetneje spomnijo na 15. november. To je namreč splošno določen datum/rok (v Sloveniji), ko moramo na svojih jeklenih konjičkih poskrbeti za menjavo pnevmatik oziroma priskrbeti zimske pnevmatike.  Te so zelo pomembne, saj pripomorejo k boljši oprijemljivosti na cesti in posledično k večji varnosti.

Menjava gum Celje

Menjava pnevmatik Celje se lahko opraviti v Avtotehniki Celje. Tam vam zagotavljajo hitro narejeno storitev (nakup in ali menjavo pnevmatik). V primeru, da boste potrebovali pomoč pri nakupu, vam lahko specializirani svetovalci nudijo informacije in podatke. Tako boste zagotovo lažje izbrali gume, ki bodo ustrezale vašim merilom in željam (ter finančnim zmožnostim). V svoji prodajalni nudijo raznolik izbor pnevmatik uglednih in kvalitetnih znamk.

Dobro je vedeti, da so v zadnjih dneh pred sredino novembra, največje gneče v avtoservisih. Zato vam svetujemo, da se odločite za menjavo pnevmatik v Celju čim prej, saj se boste s tem izognili čakalnim vrstam.

Če se pozimi bolj osredotočamo na to, da bodo naše pnevmatike čim bolj kvalitetne in se bodo držale ceste, pa nas poleti bolj kot karkoli drugega skrbi to, da se bomo peljali v prijetno ohlajenem avtu.

Avtoservis Celje s svojimi spretnimi in izučenimi mehaniki ponuja opravljanje različnih storitev na novih ali rabljenih avtomobilih. Servise opravljajo s pomočjo najnovejših tehnološko dovršenih naprav. Uporabljajo tudi kvalitetna orodja in materiale, ki ustrezajo najnovejšim avtomobilskim standardom.

rabljena vozila

Znani so po tem, da so specializirani za avtoservis Renaulta, Nissana in Dacia. Brez težav in odprtih rok pa se lotijo tudi servisov katerih koli drugih znamk vozil.

Poleg rednih servisov vozil (menjava olja, diskov, pnevmatik, itd.) lahko poskrbijo tudi za servis sprotnih okvar. Ena izmed teh je tudi polnjenje klime Celje. Zapomnite si to, saj najverjetneje ne želite, da vas v prihodnjem letu preseneti nedelujoča klima ravno na poti do težko pričakovanega vročega oddiha na morju!