Ploščice za balkon

Ploščice za balkon največkrat spadajo v kategorijo zunanje keramike, zato jih lahko polagate tudi na drugih zunanjih površinah, kot je na primer terasa, potka okoli bazena in še kje drugje. Na tem mestu vam lahko kot zanimivost  povemo, da ta keramika drži oziroma prenese tudi večje obremenitve (na primer: vožnja z avtomobilom ali motorjem).

Ploščice za balkon

V tokratnem članku vam bomo predstavili ploščice za balkon, ki jih prodajajo v podjetju Top keramika. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

V primeru, da je vaš balkon izpostavljen različnim vremenskim vplivom, kot sta na primer sneg in dež, vam predlagamo, da se čim prej odločite za nakup ploščic za balkon, ki so namenjene za zunanjo uporabo. Slednje imajo drugačen zgornji (površinski) sloj, v primerjavi z notranjo keramiko. Ta sloj pa ponuja tudi dodatno zaščito pred zdrsi (R10), kar pomeni, da je hoja po mokrih ploščicah dovolj varna. Če pa je vaš balkon dobro zaščiten in ni izpostavljen vremenskim pojavom, pa vam svetujemo, da se odločite za uporabo ploščic, ki so namenjene za polaganje v notranjih prostorih.

Keramične ploščice akcija

 

Kakšna je cena ploščic za balkon?

Naj vam na kratko predstavimo še ceno keramičnih ploščic, ki so primerne za polaganje po balkonu. Cena se seveda razlikuje glede na to, kakšna je kvaliteta keramike. Na spletni strani podjetja Top keramika si lahko pogledate ponudbo ploščic, kjer imajo na voljo širok cenovni razpon (približno od 10 do 30 evrov na kvadratni meter). Širok izbor keramike vas zagotovo ne bo pustil praznih rok, saj imajo v ponudbi tudi modele z različnimi imitacijami. To so na primer ploščice imitacija lesa ali marmorja.

Izbrali boste seveda lahko tudi svojo želeno dimenzijo in sijaj (mat, visok sijaj). V primeru, da se vam bo cena ploščic še vedno zdela predraga, vam svetujemo, da si ogledate še keramika outlet ponudbo. Tam so nekateri modeli ploščic znižani tudi do – 60 %. To se pa res splača!