Telovadba Ljubljana

Telovadba Ljubljana poteka na različnih točkah (fitnesi, telovadnice) v našem glavnem mestu Ljubljani in lahko spremeni vaše življenje na boljše! Vas zanima zakaj? V tokratnem članku vam bomo predstavili nekatere razloge za to, da se boste odločili za telovadbo in predstavili še nekaj informacij v povezavi s tematiko-telovadba Ljubljana. V kolikor si želite spremeniti vaš življenjski slog na boljše ali pa vas zanima ta tematika, vas vljudno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Telovadba Ljubljana

Za človeka je gibanje ali kakršna koli aktivnost zelo pomembna, če želimo prispevati k zdravemu življenjskemu slogu. Poleg tega je bistvena tudi prehrana in pitje čim bolj naravnih pijač – v najboljšem primeru je to voda. Uravnoteženost gibanja in prehrane pa lahko pozitivno vpliva na vaše telo. V kolikor se že nekaj časa odločate, da bi spremenili svoje navade ali pa bi si želeli postati bolj aktivni, vam predlagamo, da obiščete organizirano vadbo, ki se izvaja v trening studiu Telodrom. Tam imajo sodobno, moderno in praktično oblikovan prostor za izvajanje treninga. Poleg tega se tam odvija tudi druženje, učenje, zabava, aktivnost, sprostitev, gibanje in še mnogo več lepih stvari.

14-dunning-kruger

Pri njih izvajajo izkušeni trenerji skupinsko vadbo, ki jo v skrajšani obliki imenujejo SOS vadba. Te tri črke predstavljajo tri glavne elemente, ki pomenijo končni cilj: Shujšaj, Oblikuj, Skupinsko. Telovadba Ljubljana poteka v prijazni in predvsem izkušeni ekipi trenerjev, ki stremijo k temu, da bi se čim več ljudi odločilo za bolj aktivno in zdravo življenje. Ni pomembna starost, spol ali vaše zmožnosti, ključ do uspeha je namreč vaša osebna želja po spremembi in notranja motivacija. SOS skupine so tako oblikovane glede na podobne fizične sposobnosti ljudi. Še preden vas napotijo v določeno skupino, pa skupaj s trenerjem oblikujete cilje, ki jih želite doseči na koncu nekega časovnega okvirja.

Mito

SOS telovadba v Ljubljani

SOS telovadba Ljubljana se začne že v zgodnjih jutranjih urah. Prva skupina začne z vadbo ob 6.30 uri, druga skupina pa ob 7.30 uri. V kolikor takrat nimate časa, naj vas nič ne skrbi. Vadba se namreč izvaja tudi v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

Na tem mestu vas moramo obvestiti, da imajo vsi trenerji (iz trening studia Telodrom) formalno izobrazbo, ki so jo pridobili tekom študija na Fakulteti za šport. Ves čas tudi obiskujejo seminarje v tujini, ki jim dajejo dodatno strokovno znanje, ideje in praktične izkušnje. Le-teh pa imajo že kar nekaj, saj so izredno dejavni na svojem področju že več let. Ravno zato nimajo težav pri prilagajanju individualnih treningov za vsakega posameznika, ki si želi napredovati. Vsak vaš trening vodi in spremlja osebni trener. Eden izmed njih je tudi Mito Šinkovec (kineziolog in kondicijski trener). Njegove skupine ne zajemajo več kot šest oseb, saj meni, da je to število najbolj primerno za spremljanje in vodenje vadbe.

SOS vadba
SOS vadba

Zagotavljamo vam, da boste že po nekaj tednih rednega obiskovanja v Telodromu opazili velike spremembe na sebi (primer: manj bolečin v križu in posledično bolj ravna drža). Z vztrajnimi in rednimi treningi boste oblikovali svojo postavo in zagotovo izgubili kakšen kilogram. Poleg tega se bo vaše mišljenje spremenilo na bolj pozitivno in v vsaki stvari boste našli tudi nekaj dobrega. Imeli boste več energije in več volje do življenja.

Telovadba Ljubljana je kvalitetna in poteka pod budnim očesom strokovnjaka. Morda vam bo prvič malce neprijetno, ker vas bo tako malo, vendar boste hitro spoznali, da je le-to boljše za vas. Učinkovitost je v manjši skupini dosti večja k kot pri velikem številu ljudi. Pri večjem številu vadečih se trener ne more posvetiti čisto vsakemu vadečemu v zadostni meri.

Verjemite, da je lahko Telovadba Ljubljana zares prava rešitev za boljše življenje! Še danes se odpravite v Telodrom in poskrbite za dobro počutje.