Osebni trener cena

Osebni trener cena so največkrat vpisane besede med tistimi, ki jih zanimajo informacije povezane s ceno posameznih osebnih trenerjev. Slednji so namreč pravi naslov za dosego vašega cilja, ki je povezan z gibanjem in aktivnostjo. Po celotni Sloveniji je zaposlenih veliko ljudi, ki se ukvarjajo z osebnim trenerstvom. V tokratnem članku vam bomo na kratko predstavili nekaj ključni informacij o osebnih trenerjih, ki so zaposleni v trening studiu Telodrom. Ta se nahaja v Ljubljani, in sicer na Kolarjevi 45a in 47.

Osebni trener cena

Na tem mestu vas moramo opozoriti, da bodite pri izbiri osebnega trenerja dovolj kritični. Osebni trener cena je lahko zelo drag ali pa zelo poceni. Vendar to ne pove ničesar o njem. Najbolj važno je to, da poiščete človeka, ki bo imel dovolj trenerskega znanja, izkušenj in občutek za sočloveka. Slednji vam bo dajal veliko podporo pri dosegu vašega cilja!

Osebni trener cenik

V Telodromu imajo velik in sodobno urejen trening prostor. Tam se poleg aktivnosti in učenja odvija tudi zabava, sprostitev in še veliko več. Vse našteto pa povezuje trener, ki je strokovno usposobljen in izkušenj. To je med drugim tudi Mito Šinkovec, znan pod nazivom kineziolog in kondicijski trener. Njegove skupine najpogosteje sestavlja do šest vadečih (več pa ne), kar je po njegovem mnenju najbolj primerno število. Zanj je namreč izrednega pomena to, da spremlja čisto vsakega posameznika pri vadbi, ga nadzoruje in obenem opominja na nepravilnosti. To je zelo pomembno z vidika učinkovitosti treninga. V kolikor je v skupini več kot 10 ljudi je namreč enemu osebnemu trenerju onemogočeno konstantno spremljati vsakega posameznika. Ta vadba se tako lahko primerja s tisto, ki bi jo sami izvajali doma pred televizorjem ob gledanju dvd-ja.

Mito

Osebni trener cena konec koncev sploh ni tako zelo pomembna, saj je najbolj važno, da vam trener zna svetovati, pomagati in vas vodi na poti do vašega želenega cilja.