Progresija

Progresija – center za razvoj potenciala duše, uma in telesa

Progresija – za vas jo bodo strokovno izvedli v centru za razvoj potenciala, duše in telesa, ki se nahaja v Ljubljani. Na področju progresije vas bo vodil izkušen terapevt, ki ima več letne izkušnje.

Osnove progresije

Za začetek pa se osredotočimo na to, kaj sploh je progresija, kaj nam nudi in kako se jo lahko poslužujemo.

Progresija je enostaven postopek, s pomočjo katerega boste pridobili vpogled v vašo prihodnost. Prav tako boste lahko pogledali v vaša prihodnja življenja.

Kako deluje Progresija?

Vsak, ki se prvič srečuje z regresijo, ga zanima kako sploh deluje? Delovanje vam bomo poskusili razložiti na čim bolj preprost in enostaven način. Od začetka terapije vas vodi terapevt, ki ima več letne izkušnje s to dejavnostjo. Med samo terapijo ste v hipnotičnem stanju, ki je za vaše telo povsem normalno. Takšno stanje doživite večkrat dnevno. Zelo spominja na nekakšno sanjarjenje, kjer lahko raziskujete svojo najverjetnejši prihodnot.

Med samim postopkom progresije lahko spoznate ne samo prihodnost trenutnega življenja, temveč tudi vaša ostala življenja, ki jih boste živeli.

Rezultati študij

Klinike po celotnem svetu pogosto omenjajo, da jim znanje progresije pomaga pri hitrejši uresničitvi pozitivnih stvari, ki jih vizualizirajo na seansah. Tako potrjujejo pozitivne spremembe na življenju posameznikov, ki se za to obliko terapije odloča.

Kako izkoristiti postopek regresije?

Prepričani smo, da lahko prav vsak, s pomočjo regresije izkoristi njene pozitivne učinke. Nekaj stvari bomo tudi izpostavili.

Pozitivno bomo vplivali na kreativnost naših idej, spoznavanje tistega, kar bo za nas uspešno, pa naj bo to v privatnem ali poslovnem življenju, upravlanje z denarjem…

Vsak lahko najde svojo pozitivno točko.