Regresija

Regresija je posebna tehnika, ki jo lahko s pomočjo izkušenega terapevta izvajate. Obstaja več tehnik regresija, zato je izredno pomembno, da imate ob sebi strokovnjaka, ki se na svoje delo spozna in ima na tem področju večletne izkušnje. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj različnih tehnik in vam ponudili čim več informacij o tej terapiji.

Regresijo delimo na regresijo v prejšnja življenja in regresijo sedanjega življenja. Že po samem imenu lahko sklepamo, da se obe tehniki razlukujeta glede na obdobje v katero se “odpravimo”. Regresija v prejšnja življenja je ključ do razkrivanja naših najstarejših spominov. Ste se kdaj spraševali, če ste živeli že kdaj prej? Regresija v prejšnja življenjaMorda ste izkusili močna čustva do nekoga, ki ste ga prvič videli, kot bi ga poznali že od prej. Ali pa ste nekam prvič prišli in nagonsko začutili, da ste tam že bili, čeprav ste vedeli, da to ni mogoče, vsaj v tem življenju ne. S pomočjo regresije v prejšnja življenja lahko odkrijete odgovore in še veliko več.

Regresija sedanjega življenja je lahko izredno močna in transformativna terapija.regresija sedanjega življenjaPonuja vam varno okolje za zdravljenje travm, negativnih stanj uma pa tudi strahov in fobij. Je tudi priložnost, da dobite odgovore na vprašanja, ki ste si jih vedno želeli vedeti, pa tudi notranjo vizijo o samemu sebi, kot edinstvenemu posamezniku. Je popolna terapija za raziskovalca, za posameznika, ki vedno išče in se sprašuje, ali je v življenju še kaj več od vidnega.

V začetku našega članka smo vam priložili povezavo do spletne strani regresija-hipnoza.si, kjer si lahko natančno preberete vse razlike med temi tehnikami zdravljena.  Na tej spletni strani lahko najdete kontakt do enega izmed pvih terapevtov v Sloveniji, ki se ukvarja z regresijo. Pri prvem obisku se boste pogovorili o vaši težavah, ki jih želite s to terapijo odpraviti. Glede na skupni pogovor, bo terapevt določil obliko regresije, ki je za vas najbolj pomembna. Število terapij, ki jih je potrebno obiskati za izboljšanje vašega stanja se razlikuje glede na vaše težave. Običajno boste znatno izboljšanje opazili že po 1-3 obiskih.

Za več informacij se lahko obrnete na Damjana preko telefonske številke na njegovi spletni strani ali maila.