Optmizacija spletnih strani cenik

Optmizacija spletnih strani cenik je ena izmed iskanih ključnih besed na področju optimizacije spletnih strani. V kolikor ne veste, kaj je optimizacija spletnih strani in kako se izvaja, vam predlagamo da si o tem preberete več s klikom na – optimizacijo spletnih strani.

Optmizacija spletnih strani cenik

Mi pa se bomo v tem besedilu osredotočili na ključno besedo optimizacija spletnih strani cenik, ki jo želimo za našo glavno spletno stran optimizirati. Trenutno se že nahajamo na 1. strani, imamo dobro besedilo. On site optimizacija spletne strani je tako že narejena kaovostno. To lahko opazimo tudi iz podatkov Google analitike, kjer je povprečen čas na strani optimizacija spletnih strani cenik več minut. Ko imamo dobro vsebino, ki je bolša od konkurence, pa boste potrebovali tudi dobre podporne članke, ki s povezavami kažejo na vašo spletno stran. V slovenščini bi to tehniko lahko poimenovali grajenje podpornih povezav. Prav te imajo na pozicijo spletne strani velik vpliv. Ker imamo v našem podjetju široko mrežo podpornih spletnih strnai, bomo tako v prihodnjih tednih in mesecih dosegli prve tri mesta na Googlu za ključno besedo optimizacija spletnih strani cenik.

V našem članku smo podrobno predstavili naše cenike in cenike konkurenčnih podjetji. Predstavili smo prednosti in slabosti posameznih cenikov in ugotovili, da se ti med seboj zelo razlikujejo.

V našem podjetju pa se lahko pohvalimo, da imamo v lasti tudi domeno optimizacija-spletnih-strani.com.

Ena izmed glavnih prednosti je prav to, da imamo v domeni vključeno ključno besedo, ki je pri naši storitvi najbolj iskana. Prav tako pa Google pri uvrščanju upošteva domensko končnico.

optimizacija spletnih strani

Koristni nasveti za optimizacijo

V Sloveniji sta .si in .com najboljše končnice za visiko vrščanje v Googlu. To pa še ne pomeni, da se s končnicami, kot je .org ali katere koli druge ne boste mogli uvrščati visoke. V kolikor si želite pogledati več informacij o končnicah domen, si to lahko ogledate s klikom na – končnice domen. S to povezavo smo tako uspešno naredili tudi zanimivo zunanjo povezavo za bralca in Google, kar nam bo pomagalo pri višjem uvrščanju te spletne strani v iskalniku.

Optmizacija spletnih strani cenik

Optmizacija spletnih strani cenik je srednje zahtevna ključna beseda za optimizacijo, ker pa je konkurenca sama izvaja optimizacijo za to ključno besedo, so med prvimi zadetki zgolj tisti, ki to storitev najbolje obvladajo.

V kolikor vas zanime še več trikov, ki jih pri optimizaicji upoštevamo, si oglejte naše članke z naslovi: