Tisk jumbo plakatov

Tisk jumbo plakatov je zelo priljubljen med tistimi podjetji ali posamezniki (z določeno dejavnostjo), ki želijo svoje izdelke, artikle ali produkte oglaševati na javnih mestih. Najverjetneje vsakodnevno zasledite kar nekaj jumbo plakatov, ki se nahajajo ob avtocestah, ob cestah blizu središč mest ali pa ob nakupovalnih centrih. Njihova velikost vas najverjetneje zelo pritegne, še bolj pa to, če je na njih prikazano ali napisano nekaj drugačnega, zanimivega, udarnega ali izdelek, ki je »zelo poceni«.

Pritegniti pozornost je namreč največja želja in cilj podjetij, ki so se odločili za tisk jumbo plakatov. Slednjo storitev lahko opravite na kar nekaj mestih po Sloveniji, mi pa vam bomo predstavili eno izmed njih.

Tisk jumbo plakatov namreč nudijo tudi v Grafiki Gracer, ki se nahaja v Celju. Pri njih se zavedajo, da je kljub digitalnemu marketingu še vedno zelo zaželeno oglaševanje preko jumbo plakatov. V njihovem podjetju ponujajo jumbo plakate v dveh različnih velikostih:

– 3000 x 4000 mm

– 2380 x 5040 mm

Velikost plakata omogoča, da lahko med vožnjo preberete ali vidite oglas in s tem na hiter način pridobite informacije, ki vam jih želi posredovati določeno podjetje.

Tisk jumbo plakatov v Grafiki Gracer je zelo kvaliteten in v kolikor želite naročiti jumbo plakat pri njih, jih lahko kontaktirate na mail: info@grafika-gracer.si.

Na vašo željo vam bodo poslali specifičen cenik tiska plakata ali plakatov. Cena je odvisna od različnih dejavnikov, zato jih morate pred naročilom obvestiti o:

-številu kosov, ki jih nameravate naročiti,

-velikosti plakata,

-vrsti papirja in

-obliki tiska (ponujajo digitalno ali offset tiskanje).

Pred naročilom tudi dobro premislite o grafičnem oblikovanju plakata. V kolikor niste ravno vešči pri tem, vam lahko v Grafiki Gracer svetujejo oziroma nudijo grafično oblikovanje. Pri njih bodo združili v celoto smiselnost uporabe besed in zanimivo oblikovanje vizualnega dela.

Tako bo vaš jumbo plakat pritegnil vsak pogled!