Ploščice imitacija lesa

Ploščice imitacija lesa

Pri gradnji hiše, poslovnih prostorov, obnovi objekta in pri kakršnikoli preureditvi stanovanja potrebujemo talne obloge. Dolgotrajno učinkovita, moderna in estetsko izbrana odločitev so zagotovo ploščice imitacija lesa. Da zadovoljimo željam strank, smo za vas pripravili neskončno različnih motivov ploščic, med njimi tudi različne imitacije lesa ali kamna.

Ploščice so sicer tradicionalna in klasična izbira, vendar z zagotovostjo trdimo, da najbolj enostavna za vzdrževanje in funkcionalna odločitev. Ker vemo, da les v stanovanju pričara domačnost, toplino in ugodje, zahteva pa precej nege in skrbi, vam ponujamo idealno rešitev, s katero boste ugodili želji, da bi v stanovanju imeli les, prav tako pa privarčevali čas, ki bi ga morali vložiti v skrb za les. Ponujamo vam namreč ploščice v imitaciji različnih vrst lesa.

Vaša tla za razliko od parketa ali lesenih oblog ne bodo občutljiva, bodo pa zagotovo sijoča, prijetna za hojo in enostavna za čiščenje. Ploščice imitacija lesa s svojim popolnim izgledom zagotovo pritegnejo pozornost in pričarajo svežino doma. So univerzalne in obstajajo v več različnih dimenzijah. Zanje se pogosto odločajo stranke, ki si želijo prostor ustvariti moderen in atraktiven, hkrati pa želijo hitro in učinkovito rešitev za svoj dom.

Ponudimo vam lahko tudi druge imitacije, ena izmed njih so ploščice v imitaciji kamna, te so nekoliko bolj primerne za ureditev kopalniških prostorov, sanitarij, hodnikov in nasploh prostorov po vaši izbiri. S kamnom pričarate vtis naravnega, morda bolj hladnega, a estetskega videza.

S pomočjo keramike boste svoje prostore oblikovali v sodobne, naravne in prijetne ambiente. V kolikor potrebujete le manjše količine keramičnih proizvodov, vam svetujemo, da pregledate, kaj se skriva pod rubriko Keramika outlet, saj boste morda našli ravno to, kar iščete, pri tem pa boste še privarčevali.

Ploščice imitacija lesa