Silvestrovanje v termah

Silvestrovanje v termah

Silvestrovanje v termah je namenjeno vsem, ki se želite za novoletne počitnice oddihniti od napornega leta in se pripraviti za nove izzive, ki vas čakajo v naslednjem letu. V toplicah ponujajo različne programe, ki so namenjeni različnim starostnim skupinam.

Za silvestrovanje v termah se odločajo družine z otroci in zakonci nad 40 letom starosti. Tisti, ki so mlajši od 40 let, pa si največkrat želijo vstop v novo leto na trgih in diskotekah oz. na zasebnih “žurkah”.

Mi bomo pregledali kakšen program lahko pričakujete za silvestrovanje v termah.

Za sprostitev v toplicah se lahko odliočite od 28.12 do 2.1. Gre za klasično ponudbo, ki je na voljo prav vsako leto.

Pregledali smo ponudbo, ki so jo pripravili toplicah in za vas zbrali kjučne informacije.

Program silvestrovanja v termah vključuje popenzion z namestitvijo v dvoposteljni sobi. V ceno je vključen neomejen obisk bazenov, ki so napolnjeni s termalno vodo.

Ob prihodu boste prijeli posebno kartico ugodnosti, s pomočjo katere boste imeli popuste na vse dodatne storitve v njihovem kompleksu. Prav tako je v ceno vštet tudi kopalni plašči ter hiter brezžični internet po celotnem kompleksu.

Prepričani smo, da ste že naleteli na hotel, kjer je bilo potrebno internet plačati ali pa je bila njegova hitrost izredno počasna. V toplicah so poskrbeli, da bo delovanje izredno hitro za prav vse goste.

Kot posebno značilost teh toplic, pa lahko izpostavimo tudi pitje termale vodi. Tako se v njej ne boste zgolj kopali, ampak boste vodo lahko tudi okušali. V kolikor imate otroke vam priporočamo, da preverite program animacij za njih. Za vas, pa so na voljo različne možnosti sprostitve in rekreacije ter različne animacije.

Prepričani smo, da boste silvestrovanje v termah imeli v lepem spominu še veliko časa!

silvestrovanje v termah