Studio List

Studio List je arhitekturni biro, ki ga lahko najdete v Celju, in sicer na naslovu Oblakova 30. Njihovo ekipo sestavljajo izkušeni strokovnjaki s področja načrtovanja notranjih bivalnih in delavnih prostorov. Ukvarjajo se torej z notranjim oblikovanjem prostorov in z arhitekturo. Poleg tega so tudi usposobljeni za načrtovanje proizvodnje. Svoje delo opravljajo že več kot 30 let. V tem času so si nabrali ogromno izkušenj in pridobili širok nabor kompetenc iz različnih področij. V vseh teh letih so dokončali 99,7 % projektov in z 73 % naročnikov so ohranili dolgoročno sodelovanje. V nadaljevanju tokratnega članka pa vam bomo predstavili še več informacij o podjetju Studio List in zato vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Studio List

Arhitekturni biro

Arhitekturni biro Studio List je znan po več stvareh in ena izmed njih je ta, da je njihovo načrtovanje zelo kakovostno in predvsem hitro. Vsi zaposleni se namreč dobro zavedajo, da je potrebno določen projekt opraviti v določenem dogovorjenem roku. Pri tem pa morajo upoštevati vaša pričakovanja, zahteve in se veda tudi želje. Ravno iz tega vidika je torej zelo pomembno, da se z vami pogovarjajo in prisluhnejo vašim željam. Njihovo delo mora biti skladno s pravili stroke in svoje delo morajo opraviti v čim krajšem času. Glede na posamezno zahtevnost projekta tudi določijo posameznike/osebe, ki se bodo znali spopadati z določenim izzivom. Glavna njihova naloga pa je ta, da prevzamejo odgovornost in vodijo strokovno skupino pri delu.

Studio List blog

Ne odlikuje jih le kvaliteta in hitrost, ampak tudi to zavedanje, da se morajo vedno držati predhodno dogovorjene cene. To namreč pomeni, da se stranka in vodja pred izvedbo projekta dogovorita o finančnem okvirju za določeno opravljanje storitve. V fazi projektiranja imajo možnost, da vplivajo na približno 40 % cene gradnje. Ob tem pa ves čas spremljajo in preverjajo cene investicije in zato v nobenem primeru ne projektirajo na pamet.