Ploščice za kuhinjo

Ploščice za kuhinjo lahko bistveno vplivajo na videz vašega gospodinjskega prostora. Lahko ga popestrijo in obenem spremenijo v vaš najljubši prostor v stanovanju. Verjemite, da boste ob pogledu na novo keramiko v vaši kuhinji dosti raje pripravljali in kuhali obroke za vas in vašo družino. Poleg tega bodo nad novimi ploščicami zagotovo navdušeni tudi vaši obiskovalci. Zagotovite si nove ploščice za kuhinjo še danes! Vabimo vas, da si pogledate pestro ponudbo notranje keramike v spletni trgovini Top keramika.

Gre za družinsko podjetje, ki je dejavno že od leta 2008. V njihovi široki ponudbi lahko najdete kvalitetne notranje ploščice in zunanje ploščice italijanskih proizvajalcev. Zaposleni se v podjetju trudijo, da bi ustregli čisto vsaki stranki!

 Ploščice za kuhinjo

Dekorativne ploščice za kuhinjo so znane po tem, da imajo najpogosteje kar precej dolgo življenjsko dobo. Na to pa ima seveda vpliv tudi gres sestava, saj so narejene iz granitogresa ali porcelanogresa. Takšno sestavo imajo vse ploščice iz podjetja Top keramika.

Njihove lastnosti so trpežnost, vzdržljivost in odpornost proti različnim vremenskim vplivom ali dejavnikom. Izredno enostavne so tudi za čiščenje. Ploščice za kuhinjo boste najbolj preprosto očistili s krpo, vodo in blagim čistilom. S tem ne boste povzročili nobene škode na njihovi površini. Pri čiščenju zunanje keramike pa se boste morali malce bolj potruditi in uporabiti tudi ščetko za tla. V kolikor boste uporabili premočno čistilo za tla, le-to lahko povzroči odstopanje fug.

Predlagamo vam, da pregledate tudi akcijsko ponudbo ploščic v omenjenem podjetju. Te so cenovno dosegljive tudi za tiste, ki ne želijo ali ne morejo vložiti malce več denarja za nakup keramike. Posamezni modeli ploščic so v outlet ponudbi znižani kar do -60 %! Poleg tega imajo dodatno prednost, saj ponudba outlet poteka brez drugih posrednikov.

Nič več ne čakajte in si čim prej priskrbite kvalitetne ploščice, ki bodo popestrile vaše prostore!